Onze opvang

De locaties van Mondiaen zijn divers — net zoals onze peuters, onze medewerkers en hun verschillende visies. Eén eigenschap hebben alle locaties van kinderopvang tot onderwijs  met elkaar gemeen: de sfeer is open en we verwelkomen je graag. Voel je daarom ook welkom om een rondleiding aan te vragen. Dit kan altijd, of je nou bij ons wilt komen werken of je benieuwd bent hoe de sfeer is en of deze past bij jouw kind en jou als ouder. Dit kan via onze website, door bij de vestiging die je op het oog hebt je telefoonnummer of e-mailadres achter te laten.

Onze leerkrachten

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Waar we op inzetten

We willen een optimale speel-leeromgeving voor de kinderen. Om dit te creëren maken we gebruik van de speelzaal in school en werken we naast de ouders ook samen met de professionals vanuit het onderwijs. Ook werken met het VVE programma Startblokken wat een mooie ondersteuning is om activiteiten op een passende manier in te zetten.

Via een registratie systeem houden we de ontwikkeling van ieder individueel kind up to date en dat zorgt voor een doorgaande ontwikkellijn met het onderwijs.

Onze kernwaarden

Waar onze opvang voor staat

Een veilige en fijne omgeving waarin het kind ook echt kind mag zijn en binnen vertrouwde groep zijn eigen talenten mag ontdekken en mag ontwikkelen. Hierbij krijgt het kind de ondersteuning vanuit de pedagogisch professionals daar waar het kind het nodig heeft. Samen spelen-samen leren-samen doen!

Onze mensen

We hebben een enthousiast en hardwerkend team van groepsleerkrachten, vakleerkrachten voor muziek en gymnastiek en ondersteunend personeel. Ook hebben we verschillende specialisten in huis op het gebied van gedrag, hoogbegaafdheid, ICT en het jonge kind.

Nicole

Nicole

Pedagogisch professional
Inge

Inge

Pedagogisch professional

Protocollen en documenten

Richtlijnen medische handelingen op locaties

Protocol

Regeling toelating op Mondiaen-scholen

Beleid

Inspectierapport 2023

GGD

Algemene voorwaarden

Mondiaen 2024

Pedagogisch locatiebeleid Peuterwereld De Lochtenbergh

2024

Neem alvast een kijkje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras nunc sem, pellentesque nec volutpat quis, convallis eu ex. Nunc imperdiet, mauris ac egestas accumsan, felis lacus faucibus ex, nec faucibus.

Neem een kijkje
Neem alvast een kijkje
Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding aan beleef de sfeer bij Voorbeelschool!
Aanmelden